Bellamar d.o.o.
Začetki

Začetki segajo v leto 2006, ko smo po raziskavi tržišča ugotovili, da na trgu primanjkujejo kvalitetne tipske savne. S podjetjem Sunlighten Saunas, sedanjim Sunlighten®, pionirjem med proizvajalci infrardečih savn, smo podpisali pogodbo za eksluzivno zastopništvo za slovenski in hrvaški trg. Takrat smo poslovali pod imenom MS bazeni, savne in biljardi, Tajana Tomše s.p., nakar smo leta 2010 družbo statusno preoblikovali v Bellamar d.o.o. in pod katerim imenom poslujemo še danes.


Skozi leta

Povpraševanje trga po novih materialih je v nas sprožilo željo po ustvarjanju nečesa novega in samo našega. Odločitev je bila sprejeta, in tako smo začeli vlagati v lasten razvoj in kmalu za tem že opremili prve komercialne wellness-e. Osredotočili smo se predvsem na nove materiale ter moden dizajn, ki sovpada v vsak prostor. Vsako savno, ki jo izdelamo je unikatna, edinstvena ter 100% izdelana iz najkvalitetnejših materialov, kar jih premore tržišče.


Danes

Danes se podjetje Bellamar d.o.o. zagotovo lahko šteje za pomemben člen wellness verige v Sloveniji, saj smo izdelali več 100 projektov v Sloveniji in na Hrvaškem. Prav tako smo leta 2016 pridobili zastopništvo za savne Carmenta Wellness®, ki pa se po kvaliteti, dizajnu in tehnologiji kosajo z največjimi proizvajalci wellness programa na svetu in ravno zato jim zaupajo tudi največje hotelske verige, kot so Hyatt, Marriot in drugi. Naše podjetje pa sodeluje tudi z različnimi arhitekti in notranjimi oblikovalci, saj pokrivamo področje celotnega osebnega kot tudi profesionalnega wellness-a za komercialne namene in sicer čisto po meri naročnika. Wellness vam bomo kompletno opremili in za nas noben projekt ni prezahten ali nemogoč.Razstavni salon
P.E. Ljubljana
Jarška cesta 10a
1000 Ljubljana070 426 700
031 360 200DELOVNI ČAS:

Le po predhodnem dogovoru.
Zaradi zagotavljanja najvišje kakovosti
naših storitev smo veliko odsotni na
terenu, zato vas prosimo, da nas za ogled
izdelkov predhodno pokličete


Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?