Savne po meri

Nakup savne je velika investicija, zato narekuje temeljit razmislek. Vsak vidik in del naših savn smo prizadevno, pozorno in temeljito raziskali, da bi lahko izpolnili želje naših kupcev. Zaradi popolnega nadzora kakovosti pri proizvodnji lahko brez dvoma ponudimo najboljši izdelek na trgu.

Naše poslanstvo je zagotoviti in kupcu ponuditi najbolj učinkovite wellness rešitve, zato je ogrevalna tehnologija Solocarbon®, uporabljena le v savnah Sunlighten™ zagotovo ena izmed najboljših infrardečih tehnik na svetu. Solocarbon® je edinstveni infrardeči grelec na trgu, ki s 95% učinkovitostjo klinično dokazano poviša središčno temperaturo telesa, zniža visok krvni tlak in pomaga pri izgubi odvečne telesne teže.

Načrtovanje savn po vaših merah


Ustrezna izbira lesa


Izbira ustrezne peči / grelca

Izbor savne

Na trgu obstaja veliko različnih infrardečih tehnologij, a samo Solocarbon®Full Spectrum ima sposobnost zagotavljanja celotnega infrardečega spektra v optimalnih valovnih dolžinah. To je mogoče z izgradnjo večplastnih grelcev z določenimi komponentami, da lahko dosežemo posamično delovanje bližnje-, srednje- in daljno- infrardečo toploto. Sozvočje valovnih dolžin infrardečega spektra je zelo pomembno, saj lahko le tako dosežemo vse koristi, ki jih infrardeča terapija omogoča. mPuls-ov Solocarbon® Full Spectrum je edini grelec z inteligentno tehnologijo na svetu - tehnologijo s temelji na kliničnih študijah s ciljem kako najlažje doseči najbolj iskane zdravstvene koristi.


Izdelava vseh vrst savn po meri


Nakup savne je velika investicija, zato narekuje temeljit razmislek. Vsak vidik in del naših savn smo prizadevno, pozorno in temeljito raziskali, da bi lahko izpolnili želje naših kupcev. Zaradi popolnega nadzora kakovosti pri proizvodnji lahko brez dvoma ponudimo najboljši izdelek na trgu. V naši ekipi imamo izkušene mizarje, ki vse vaše želje spremenijo v realnost. Savno vam izdelamo ne glede na velikost prostora ter vrsto savne. Izdelamo vam lahko finsko savno, infrardečo savno, bio savno, parno savno, kombinacijo naštetega itd. Prav tako vam lahko po meri izdelamo še vso pohištvo v prostoru tako, da bo vaš prostor zaključena enota. Pri izdelavi uporabljamo predvsem različne vrste slovenskega in pa tudi eksotičnega lesa. Za nas noben projekt ni nemogoč, saj so vse savne plod našega dela in vsaki stranki se maksimalno posvetimo. Poslužujemo se opreme najboljših proizvajalcev tako, da vam zagotavljamo brezskrbno delovanje in enostavno vzdrževanje. Izkušnje imamo tako v profesionalnem wellnessu, kot tudi v domačem/privatnem, zato smo prepričani, da se bo nekaj našlo za vsak okus.

Ste za klasično obliko ali želite slediti najnovejšim modnim smernicam? Izkušnje imamo na vseh področjih tako, da smo zadovoljili še tako zahtevne želje kupcev.


Izjemna tehnologija IR grelcev Solocarbon® by Sunlighten

Naše poslanstvo je zagotoviti in kupcu ponuditi najbolj učinkovite wellness rešitve, zato je ogrevalna tehnologija Solocarbon®, uporabljena le v savnah Sunlighten™ zagotovo ena izmed najboljših infrardečih tehnik na svetu. Solocarbon® je edinstveni infrardeči grelec na trgu, ki s 95% učinkovitostjo klinično dokazano poviša središčno temperaturo telesa, zniža visok krvni tlak in pomaga pri izgubi odvečne telesne teže.

Razvoj naših grelcev smo pripeljali na novi nivo. Solocarbon® Full Spectrum je edini infrardeči grelec, ki lahko zagotovi optimalne bližnje, srednje in daljne infrardeče žarke. Tehnologija infrardečega grelca, ki je v postopku pridobivanja patenta, je preverjena v 56 kliničnih študijah. Infrardeča moč grelca Solocarbon® Full Spectrum dosega 99% učinkovitost na vseh valovnih dolžinah, napredna LED tehnologija pa proizvaja pravo bližnjo infrardečo toploto – tehnologijo, ki se prilagaja vsem našim potrebam.

Načrtovanje savn po vaših merahUstrezna izbira lesa

Izbira ustrezne
peči / grelca

"Tisti, ki redno uporablja savno Sunlighten™ si opomore in zaceli rane hitreje, ne glede na to, kakšna je poškodba. Infrardeča terapija ne prinaša dodatne obremenitve za telo ali poškodbo. Savna dejansko sodeluje s telesom, da se poškodba pozdravi.”

- Dr. Jeffrey Spencer - University of Southern California"Razstrupljevanje je pomembno, saj krepi imunski sistem in spodbuja uravnovešeno delovanje biokemijskih procesov v telesu, kar pomaga pri prebavi hranljivih snovi v hrani, ki jo jemo. Razstrupljevanje dokazano pomaga tudi pri kroničnih boleznih, kot so kolitis, kronična utrujenost, fibromialgija, avtoimunske bolezni, stanjih imunskih pomanjkljivostih, avtizmu in hiperaktivnosti.”

- Dr. Rachel West

Zaupajte podjetju, ki mu ni vseeno


Podjetje je bilo leta 1999 ustanovljeno z enim izrazitim namenom: postopna oddaljitev od zdravljenja k preprečevanju bolezni. Ustanovitvi je botrovala globoka osebna izkušnja zdravilne moči infrardeče terapije.

Temeljita raziskava trga je podjetju pokazala vse, kar si pri izbiri infrardeče savne želijo kupci. To spoznanje je temelj oblikovanja večjih linij savn, ki niso samo lepe in učinkovite, temveč tudi izredno udobne. Vodilo podjetja Sunlighten™ je ostati vodilni v panogi, to pa je mogoče samo z izpolnitvijo spreminjajočih potreb vseh kupcev, ki si želijo cenovno sprejemljive izdelke najboljše kakovosti.
"Uporaba savn Sunlighten™ izboljša prekrvavitev, pomaga pri izgubi odvečne telesne teže, uravnava krvni sladkor in izboljša razstrupljevanje telesa.”

- Dr. Mark Hyman

Bellamar d.o.o.
Začetki

Začetki segajo v leto 2006, ko smo po raziskavi tržišča ugotovili, da na trgu primanjkujejo kvalitetne tipske savne. S podjetjem Sunlighten Saunas, sedanjim Sunlighten®, pionirjem med proizvajalci infrardečih savn, smo podpisali pogodbo za eksluzivno zastopništvo za slovenski in hrvaški trg. Takrat smo poslovali pod imenom MS bazeni, savne in biljardi, Tajana Tomše s.p., nakar smo leta 2010 družbo statusno preoblikovali v Bellamar d.o.o. in pod katerim imenom poslujemo še danes.


Skozi leta

Povpraševanje trga po novih materialih je v nas sprožilo željo po ustvarjanju nečesa novega in samo našega. Odločitev je bila sprejeta, in tako smo začeli vlagati v lasten razvoj in kmalu za tem že opremili prve komercialne wellness-e. Osredotočili smo se predvsem na nove materiale ter moden dizajn, ki sovpada v vsak prostor. Vsako savno, ki jo izdelamo je unikatna, edinstvena ter 100% izdelana iz najkvalitetnejših materialov, kar jih premore tržišče.


Danes

Danes se podjetje Bellamar d.o.o. zagotovo lahko šteje za pomemben člen wellness verige v Sloveniji, saj smo izdelali več 100 projektov v Sloveniji in na Hrvaškem. Prav tako smo leta 2016 pridobili zastopništvo za savne Carmenta Wellness®, ki pa se po kvaliteti, dizajnu in tehnologiji kosajo z največjimi proizvajalci wellness programa na svetu in ravno zato jim zaupajo tudi največje hotelske verige, kot so Hyatt, Marriot in drugi. Naše podjetje pa sodeluje tudi z različnimi arhitekti in notranjimi oblikovalci, saj pokrivamo področje celotnega osebnega kot tudi profesionalnega wellness-a za komercialne namene in sicer čisto po meri naročnika. Wellness vam bomo kompletno opremili in za nas noben projekt ni prezahten ali nemogoč.


Povpraševanje

Ime in priimek / naziv podjetja:

Telefonska številka:
E-mail
Sporočilo

Pošlji

Infrardeča savna


Infrardeča toplota, ki prodre skozi kožo, spodbuja prekrvavitev in presnovo ter zagotavlja telesu ponovno zdravstveno ravnovesje in stanje dobrega počutja. Človeško telo zazna infrardeči žarek v obliki toplote, vendar le ti niso vidni s prostim očesom. Za razliko od klasične finske savne, ki segreva zrak v kabini, z infrardečimi grelci segrejemo telo, žarki pa prodrejo neposredno pod kožo, v tkiva. Na ta način aktivirajo izgon nečistoč s potenjem, hkrati pa omogočajo sprostitev mišic ter povečanje krvnega obtoka.

>> artikli iz te kategorije
Finska savna


Finska savna je najbolj poznan način savnanja, vroč zrak, ki ga oddaja pa resnično pripomore k razstrupljanju telesa. V finski savni se že takoj po nekaj minutah pričnete potiti, znoj pa ni le voda, temveč je poln soli, maščobnih kislin, sladkorja, holesterola itd., kar pa se iz telesa izloča skozi znoj. Koža je s svojimi 3 milijoni znojnih žlez najbolj pomemben sistem za izločanje nečistoč iz telesa. Prav tako je zelo pomemben pri obnavljanju, čiščenju in razstrupljanju kože, hkrati pa jo tudi zelo omehča. Savnanje na način vroče/mrzlo je odličen način za izboljšanje krvne cirkulacije, zmanjšanja oteklin ter občutka utrujenosti rok in nog. Za razliko od turške savne, se le-ta priporoča tistim, ki trpijo za revmatizmom in artritisom.

>> artikli iz te kategorije


Turška savna - Hammam


Hammam iz arabske besede "toplo” je pravi ritual očiščenja. Z vstopom v savno najprej sprostijo in ogrejejo telo, nato pa ga temeljito očistijo s črnim milom, narejenim iz oljčnega olja in soli "Savon Noir”. Po čiščenju se s telesa odstranijo odmrle celice s pomočjo "Kessa” rokavic. Po želji se lahko celotni ritual dopolni tudi z energično masažo z uporabo arganovega olja, ki ga imenujejo tudi tekoče zlato Maroka. V državah Magreba in v vzhodni Evropi je čistoča bistvenega pomena. Osvobojena številnih toksinov iz telesa pa bo vaša koža ponovno zadihala in zasijala.

Biosavna


Toplota, ki razvaja. Uživajte v trenutku pravega udobja dobrega počutja v savni s prijetno temperaturo in nizko vlažnostjo. Biosavna je srednje vroča savna, ki omogoča telesu, da se postopno prilagodi bolj intenzivnemu savnanju. To je zelo pameten in zdrav način, da se pred samim vstopom v finsko savno seznanite z reakcijo svojega telesa na visoko temperaturo. Srednja vlažnost in srednja temperatura bo sprostila vaše telo, ter vas seznanila s svetom toplote.Solna terapija


Solna terapija (halos = sol) je absorpcija slanih delcev, ki so zelo koristni za zdravje ljudi. Pozitivne lastnosti soli so poznane že iz antičnih časov, ko so se ljudje zdravili v naravnih solnih jamah, bogatim s slanimi delci, ter uspešno odpravljali bolezni dihal. Primerna je za vse generacije, saj je v veliko pomoč pospeševanju celjenja številnih bolezni, zlasti tistih povezanih z dihali. Carmenta Halotherapy kabine so ponovno poustvarile metodo umetnega razmnoževanja, ki združuje zdravilno okolje jam z zdravilno močjo soli. Mešanica temperature (26° C) in koncentracija mikroniziranih delcev soli, ustvarjenih s posebnim orodjem, v kombinaciji z odličnim dizajnom ter modernim udobjem, naredi te kabine idealne za pridobitev največje koristi.
Ledena jama


Mraz, ki obnavlja. Pri toplotnih obdelavah je mrzlo ravno tako pomembno kot vroče. Izredna zmogljivost mraza, ki aktivira vse sisteme samozdravljenja v telesu je bila znana že v antiki. V rimskih termah so bile ledene jame tesno povezane z vročimi komorami, namreč drgnenje z ledom preprečuje nepotrebno ter nezdravo dodatno potenje, enkrat, ko je terapija z vročino končana, npr. po savnanju v finski savni. Ledena kabina vzdržuje temperaturo med 5° C in 10° C, pri čemer morajo tudi največji ventilatorji vzdrževati ravno pravo kombinacijo zraka in mraza, značilnega za nordijske države.


Parna savna


Najstarejši poznan način zdravljenja v wellnessu je s pomočjo pare. Parno savno so uporabljali že rimljani, egipčani in grki, ki so verjeli, da para ne le regenerira telo, temveč tudi dušo. Uživajte v izkušnji popolnosti dobrega počutja. Ta hidroterapija uporablja vodo v obliki pare, ki hitro segreva celotno kožo in dihalne poti. Medtem ko telesna temperatura v savni narašča s paro, se krvne žile širijo, kri pa teče bolje in hitreje v vse dele telesa. Fina para nežno ovije telo, medtem ko topla temperatura omehča kožo ter jo očisti toksinov hkrati pa pomaga pri sproščanju stresa. Parna savna deluje z visoko vlažnostjo (90-95 %), kar pomeni temperaturo med 40-45° C, ki pospešuje potenje manj intenzivno kot v toplem in suhem okolju (finska savna), vendar je količina znoja enaka, samo, da je potrebno postopek večkrat ponoviti. Parna savna je eden najboljših načinov odpravljanja glavobola, živčnosti, laringitisa in faringitisa (vnetje žrela).Razstavni salon
P.E. Ljubljana
Jarška cesta 10a
1000 Ljubljana070 426 700
031 360 200DELOVNI ČAS:

Le po predhodnem dogovoru.
Zaradi zagotavljanja najvišje kakovosti
naših storitev smo veliko odsotni na
terenu, zato vas prosimo, da nas za ogled
izdelkov predhodno pokličete


Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?